Referenser & Recensioner

Det här säger Smellsfine förbrukare:

 

”Mycket effektivt. Bilar med dålig lukt från rök etc. avlägsnas omedelbart och vi är mycket nöjda” - Mohammed Aloosh, stationschef på Mr. CAP i Lund, Sverige. 

 

"Prebona Odorcontrol är otroligt effektivt mot fisklukt” - Per-Anders Andersson, ägare av Abbekås Åkeri.

 

 ”Mycket bra, effektiv och smidig produkt som till och med tog bort röklukt ur bilen! Brukades i en Mini Cooper” – Kasper, bilhandlare.  

 

”Vi var övertygade om produktfunktionaliteten innan vi startade projektet, men att effekten skulle vara så uppenbar och effektiv var fantastisk”, - Roger Strömberg, Site Manager på saneringsföretaget Sanpro.

 

”Jag är väldigt glad att vi kunde ta bort lukten från ett skåp i badrummet så snabbt, så att huset kunde visas utan dröjsmål. Visningen gick mycket bra och försäljningen av huset kunde ske snabbt” - fastighetsmäklaren Andreas Johansson.

 

”Polygiene strävar efter att använda den mest miljövänliga och bäst presterande tekniken på marknaden” Niklas Brosnan, Marketing Manager Polygiene som valt att använda Prebona Odorcontrol för lösning på lukteliminering i kläder och skor bl.a. till Adidas och Diesel.

 

”Lukten försvann direkt efter behandlingen och toaletten har varit luktfritt i två månader sedan behandlingen. Både elever och anställda har märkt en stor förbättring av luftkvaliteten i toaletten” - Hans Jörgen Brenöe, vaktmästare på Nordsjällands grundskola i Danmark med cirka 1500 elever.

 

”Lukt i offentliga toaletter tas bort med Prebona Odorcontrol” - Cleve J. Waters IV, chef för underhållsdivisionen i staden Carmel. (Carmel-by-the-sea är en stad som ligger på Stillahavskusten i Monterey County, Kalifornien. Det är känt för sitt naturliga landskap och miljöansvar förutom att ha bland de bästa offentliga toaletterna i USA. Utmaningen är att hålla sina offentliga toaletter fria från lukt. Efter att ha testat flera produkter mot lukt drogs slutsatsen att Prebona Odorcontrol var den mest effektiva och miljövänliga produkten.) 

 

Privatpersoner:

 

"Jag har testat dukarna hemma, och tycker de fungerar allra bäst när de hänger fritt. Fungerar bra på matos och den lilla mängd parfym som ständigt sipprar in från grannen så de har gjort mitt inomhusklimat mycket trevligare. De tar bort doften från kaffefilter väldigt bra". - Maria, privatperson som lider sjukligt av lukt.

 

"Vi har nu använt Smellsfine vid kattlådan för våra två katter – helt sjukt effektivt!!!" - Anna-Karin, privatperson.

 

"Bor i ett sten- och betonghus i en miljö med hög luftfuktighet och dessa dukar har hjälpt enormt emot ”källar-lukten”. Fascinerande effektiv produkt". - Per, privatperson.

 

"Har dessa dukar. Funkar jättebra, har i badrummet och under diskbänken. Kan verkligen rekommendera." - Ingrid, privatperson.

 

"Kan verkligen rekommendera dessa anti-luktdukar! Lika användbara i hemmet som i bilen och båten!" - Anna, privatperson.

 

"Mycket uppskattat, framförallt när det gäller förvaring av svettiga skor och träningskläder, det är där vi känner mest nytta men funktionen är bra och det är ju nästan bara fantasin som sätter gränsen för vad man kan använda de till." - Mikael, privatperson.

 

"Har använt Smellsfine i bilen, då min flickvän röker och vi har hund har det luktat ganska mycket i den. Dagen efter var inte lukten kvar på samma sätt och blir bättre och bättre för varje dag. Skulle rekommendera!" - Mattias, privatperson.

 

"Så blev livet enklare för mig att leva med en MC-knutte" - Kerstin, privatperson

 

"En liten duk och livet vände för mig" - Claes, privatperson

Vi vill veta vad Ni som använder Smellsfine tycker.
Ni får gärna lämna feedback genom att klicka här: FEEDBACK